Site Overlay

Massage

Ken je dat? Van die dagen dat je gewoon niet lekker in je vel zit of dat je behoefte hebt om even helemaal niets te moeten. Even de boel de boel laten en aandacht voor jezelf. Misschien heb je al tijden last van spanning in je nek en schouders, (klik hier voor meer info over nek en schouderklachten) of wil je gewoon eens even aangeraakt worden.

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! 

Of je nu voor een sportmassage komt of juist voor een heerlijk ontspannende massage, ik help je graag. Zoveel mensen zoveel wensen. Daarom kijk ik samen met jou welke massage jou het best past.

Door mijn achtergrond in haptonomie, weet ik hoe belangrijk het is om gezien en gehoord te worden. Door niet alleen technisch aan te raken om jouw klacht of ongemak te verhelpen, maar vooral ook door dit met aandacht en gevoel te doen. Om jou als mens te zien in zijn totaliteit en niet als klacht. Je hébt niet alleen een lichaam, je bént ook je lichaam. Ik werk dan ook graag in afstemming met jou, vanuit affectief contact en wederkerigheid.

Sense & Touch biedt ook massages voor kinderen al vanaf € 0,50 per minuut!

Benieuwd hoe een massage bij Sense & Touch eruit zou kunnen zien? Bekijk de video voor een impressie van een ontspanningsmassage.

Mijn massageruimte is aan huis en bevindt zich op de bovenste etage.
Wanneer je niet in staat bent om trap te lopen, vraag dan naar de mogelijkheden.

Scroll Up