Site Overlay

Tarieven

Betaling vind bij voorkeur plaats middels een betaalverzoek. Er is geen PIN apparaat aanwezig. Bij meerdere behandelingen per maand kan er een verzamelfactuur verstuurd worden.

Klantenkaart
Bent u van plan vaker een afspraak voor een massagebehandeling te maken? Overweeg dan eens om onze klantenkaart aan te schaffen tegen een voordelig tarief! De kaarten zijn verdeeld in behandelingen van 25 minuten. Wil je een massage van 50 minuten dan kost dat 2 x 25 minuten, 75 minuten kost dan uiteraard 3 x 25 minuten. Op deze manier kun je per afspraak bepalen hoe lang je gemasseerd wilt worden. De kaarten zijn te gebruiken voor zowel de ontspanningsmassages, sportmassages als stoelmassages. 

 5 x    € 100,00  nu € 92,50    7,5% korting!
10 x   € 200,00  nu € 180,00    10% korting!

Cadeaubon
Wil je iemand een massage cadeau doen? Wat een leuk idee! Hiervoor kun je een mooie massagevoucher aanschaffen. De prijs bepaal je natuurlijk helemaal zelf!

Haptonomie 

Voor alle haptonomische behandelingen geldt:
60 minuten  € 45,00

Haptotherapie
Samen onderzoeken we wat er achter jouw klacht ligt, welke patronen je hebt ontwikkeld en of die nog wel voor je werken. Met aanrakingen op de behandelbank, oefeningen en gesprekken help ik je graag verder in jouw ontwikkeling.

HaptoMassage
In deze behandeling ligt de nadruk op contact maken en ervaren wat verschillende manieren van aanraken met je doen. Een HaptoMassage helpt je om dichter bij jezelf te komen en leidt vaak tot een diep gevoel van ontspanning. Persoonlijke thema’s kunnen hierbij ingebracht worden.

Massage

Voor alle massagebehandelingen* geldt:
25 minuten  € 20,00
50 minuten  € 37,50
75 minuten   € 55,00

* met uitzondering van hotstone- en kindermassage 

Ontspanningsmassage
Een massage puur gericht op ontspanning en loslaten. Een weldaad voor het lichaam, een cadeautje aan jezelf!

Sportmassage
Sportmassages kunnen zowel voor als na het sporten worden ingezet. Voor het sporten zorgt een massage voor een goede doorbloeding van de spieren en bereidt deze voor op de prestatie die komen gaat. Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en melkzuur in de spieren sneller afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel. 

Behandelingen of massages bij (sportgerelateerde) blessures valt niet onder de reguliere sportmassage, maar behoort tot het domein van de sportzorgmasseur. Kijk voor adressen op de website van de NGS. 

Specialisatie rugklachten
Nek- en schouderklachten zijn samen met (lage) rugklachten de meest voorkomende vorm van gewrichtsklachten.
Massage kan veel  betekenen voor aspecifieke nek en schouderklachten, oftewel klachten met geen duidelijke of herleidbare fysieke oorzaak. Sense & Touch kijkt samen met jou naar de onderliggende oorzaak en naar wat je zelf kunt doen om je klachten te verminderen of te voorkomen. 50 minuten.

Hotstonemassage
Massagebehandeling met heerlijk warme basaltstenen en warme olie. Deze massage wordt niet gegeven tijdens de zomermaanden.

60 minuten  € 45,00

Kindermassage
Zie ook het artikel over massage voor kinderen. De massage wordt in overleg met de ouders/verzorgers afgestemd.

Kinderen tot 12 jaar
Per minuut  €  0,50

*

Workshops, bedrijfsmassages of groepstarieven, vraag vrijblijvend informatie: mieke@senseandtouch.nl 

Scroll Up