Site Overlay

Tarieven

Betaling vind bij voorkeur plaats middels een betaalverzoek. Er is geen PIN apparaat aanwezig. Bij meerdere behandelingen per maand kan er een verzamelfactuur verstuurd worden.

Klantenkaart
Bent u van plan vaker een afspraak voor een massagebehandeling te maken? Overweeg dan eens om een klantenkaart aan te schaffen tegen een voordelig tarief! De kaarten zijn verdeeld in behandelingen van 25 minuten. Wil je een massage van 50 minuten dan kost dat 2 x 25 minuten, 75 minuten kost dan uiteraard 3 x 25 minuten. Op deze manier kun je per afspraak bepalen hoe lang je gemasseerd wilt worden. De kaarten zijn
alleen te gebruiken voor massages (niet voor haptomassage of haptotherapie).

 5 x    € 100,00  nu € 92,50   
10 x   € 200,00  nu € 180,00   

Cadeaubon
Wil je iemand een massage cadeau doen? Wat een leuk idee! Hiervoor kun je een mooie massagevoucher aanschaffen.

Haptonomie 

Voor alle haptonomische behandelingen geldt:
60 minuten  € 45,00

Haptotherapie
Samen onderzoeken we wat er achter jouw klacht ligt, welke patronen je hebt ontwikkeld en of die nog wel voor je werken. Met aanrakingen op de behandelbank, oefeningen en gesprekken help ik je graag verder in jouw ontwikkeling.

HaptoMassage
In deze behandeling ligt de nadruk op contact maken en ervaren wat verschillende manieren van aanraken met je doen. Een HaptoMassage helpt je om dichter bij jezelf te komen en leidt vaak tot een diep gevoel van ontspanning. Persoonlijke thema’s kunnen hierbij ingebracht worden.

Massage

25 minuten  € 20,00
50 minuten  € 37,50
75 minuten   € 55,00

Massage kinderen
Zie ook het artikel over massage voor kinderen. De massage wordt in overleg met de ouders/verzorgers afgestemd.

Kinderen t/m 12 jaar
Per minuut  €  0,50

*

Scroll Up