Site Overlay

Wat zeggen anderen

Hoe heb jij je bezoek aan Sense & Touch ervaren? Je kunt een reactie achterlaten onder aan de pagina. Maar je mag natuurlijk ook een recensie achterlaten op Google of op Instagram of Facebook.

7 thoughts on “Wat zeggen anderen

 1. Ik ben bij Mieke terecht gekomen tijdens een zware Burn Out. Ze is iemand die echt naar je luistert en precies de juiste vragen stelt die je na laten denken over hoe je lichaam reageert op/in bepaalde situaties. Echt een aanrader! Een lichaam zit raar in elkaar, maar door haar begrijp je deze steeds beter.

 2. Mijn sessies bij Mieke hebben me heel goed geholpen in mijn proces van bewustwording van mijn lichaam en emoties. Mieke is een warm mens, waarbij ik me heel erg op m’n gemak voel. Ze is geruststellend, onbevooroordeeld en is opmerkzaam en zeer invoelend. Ze geeft op een hele heldere en prettige manier terug wat haar opvalt. Bij mij vallen er dan kwartjes en dan kom ik echt verder mee. Ik ben heel erg dankbaar voor de hulp die ik bij haar heb mogen krijgen.

 3. Hoe jij door aanraking en massage een gespannen kindersnoetje kan laten ontspannen met liefde geduld en je mooie zijn #wonderwerk #zomooi #collegavoor1dag #aanrader

 4. Heel veel steun vond en vind ik uit hoofde van een rouwproces in massages. Deze zijn voor mij erg belangrijk geworden. Niet alleen als (heerlijke) ontspanning voor lichaam en geest en mbt. gezondheid, het aanraken geeft mìj troost en jouw perfekte massage energie. Mieke, bedankt!

 5. Ik heb fibromyalgie en kom graag bij Sense & Touch voor een uitgebreide massage. Het is juist heel prettig om de focus even op fijne aanraking te leggen in plaats van alleen maar pijn en Mieke past haar behandeling ook aan op hoe ik op dat moment in mijn vel zit. Heel persoonlijk dus! Na de laatste behandeling had ik echt weer vernieuwde energie en alles was wat lichter dan ervoor. Dank je Mieke!

 6. Samen met een vriendin hebben wij onlangs een workshop massage gehad.
  Het was een hele leerzame en gezellige dag.
  Nu eerst gaan oefenen en wie weet komen wij nog eens terug voor een vervolg.
  Bedankt en succes Mieke.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *