Site Overlay

Ervaringen

Hoe heb jij je bezoek aan Sense & Touch ervaren? Stuur me een berichtje! Natuurlijk kun je ook een recensie achterlaten op Google, Instagram of Facebook.

Haptotherapie:

Mijn sessies bij Mieke hebben me heel goed geholpen in mijn proces van bewustwording van mijn lichaam en emoties. Mieke is een warm mens, waarbij ik me heel erg op m’n gemak voel. Ze is geruststellend, onbevooroordeeld en is opmerkzaam en zeer invoelend. Ze geeft op een hele heldere en prettige manier terug wat haar opvalt. Bij mij vallen er dan kwartjes en dan kom ik echt verder mee. Ik ben heel erg dankbaar voor de hulp die ik bij haar heb mogen krijgen.

-Bo-

Haptotherapie:

Ik ben bij Mieke terecht gekomen tijdens een Burn Out. Zij is iemand die echt naar je luistert en de juiste vragen stelt. Dit heeft mij meer bewust gemaakt van de signalen van mijn lichaam en hoe ik reageer op/in bepaalde situaties. Echt een aanrader! Door Mieke begrijp ik mijzelf inmiddels een stuk beter.

-Maaike-

Massage:

Rustige, warme massage. Heerlijk ontspannend. Fijne lieve therapeut. Doen!

-Marja-

Massage:

Heel veel steun vond en vind ik uit hoofde van een rouwproces in massages. Deze zijn voor mij erg belangrijk geworden. Niet alleen als (heerlijke) ontspanning voor lichaam en geest en met betrekking tot mijn gezondheid, het aanraken geeft mìj troost en jouw perfekte massage geeft me weer nieuwe energie. Mieke, bedankt!

-Rob-

Massage:

Ik heb fibromyalgie en kom graag bij Sense & Touch voor een uitgebreide massage. Het is juist heel prettig om de focus even op fijne aanraking te leggen in plaats van alleen maar pijn en Mieke past haar behandeling ook aan op hoe ik op dat moment in mijn vel zit. Heel persoonlijk dus! Na de laatste behandeling had ik echt weer vernieuwde energie en alles was wat lichter dan ervoor. Dank je Mieke!

-Elly-