Site Overlay

The Feminine Touch

Kashmirische massage

De eerste keer dat ik een tantrische, Kashmirische massage ontving, was een ervaring die ik niet snel meer zou vergeten. Als masseur heb ik veel ervaring met massages, maar dit was totaal iets anders. Het was liefdevol, koesterend, verzachtend, sensueel, openend. Ik voelde me gezien, gekend, geraakt. Het stroomde in mijn hele lijf, levend, zinderend. Ik voelde me dicht bij mijzelf, maar ook in diepe verbinding met mijn ‘gever’.

De Kashmirische massage die ik ontving werd door een vrouw gegeven. Daar had ik bewust voor gekozen. De vrouwelijke energie, zoals die alleen maar kan ontstaan binnen een vrouw-vrouw verbinding, zorgde voor een intens gevoel van thuiskomen en herkenning: ik voelde me onderdeel van een groter, vrouwelijk geheel. Het was helend en voedend. Krachtig en verzachtend tegelijk. Hier wilde ik meer van! En ik voelde toen ook, dit wil ik doorgeven aan andere vrouwen!

Een zinnelijke beleving

Voor al die prachtige vrouwen, ongeacht leeftijd, afkomst, uiterlijk of gewicht, bied ik nu de mogelijkheid om deze zinnelijke Kashmirische massage ook te ervaren! Een intense beleving waarbij massage, haptonomie en tantra elkaar ontmoeten:

The Feminine Touch is een liefdevolle, koesterende en intuïtieve manier van aanraken, waarbij jouw vrouwelijkheid, sensualiteit en levensenergie alle ruimte krijgen. Een ervaring waarbij je seksuele energie mag stromen, zonder seks te worden. Een massage die je dieper in contact brengt met je lijf en je verlangens. Intiem? Jazeker. Sensueel? Ook. Maar vooral vanuit zachtheid ruimte biedend aan alles wat er zich aandient.

Sensuele ontdekkingsreis

Met The Feminine Touch neem ik je mee op reis naar alle plekjes van je lichaam. Het ene moment in alle rust en zachtheid; langzaam, teder, koesterend. En op andere momenten krachtig, stevig, speels en soms een tikje uitdagend. Ik maak daarbij rijkelijk gebruik van verwarmde, neutrale olie, eventueel met een heerlijke geur als je dit wenst. De intieme ruimte is lekker warm en door kaarsen verlicht. Op de achtergrond klinkt muziek die je helpt je over te geven aan het moment, de aanraking en jouw beleving.

Maar voordat we beginnen aan deze mooie ontdekkingsreis, nemen we rustig de tijd om kennis te maken, even bij te praten en af te stemmen op elkaar. Met een kleine theeceremonie en een smaakvolle traktatie. Proeven, ruiken, horen, zien en voelen. The Feminine Touch is een totale, sensuele ervaring die je met al je zintuigen beleeft.

The Feminine Touch, waar tantra en haptonomie elkaar raken. Ik was er al een poos nieuwsgierig naar. Ontdekking en ontwikkeling van vrouwelijkheid, sensualiteit en seksualiteit. Bij Mieke durfde ik het wel aan. Het voelde in aanraking en intentie zuiver. Veilig!

Het was zo warm, liefdevol en koesterend!

Willemijn

Wat kun je verwachten

Na de thee, nemen we tijd om dieper op onszelf en de massage af te stemmen. Je mag je uitkleden en je krijgt van mij een sarong om te dragen, tot we met de massage van start gaan. Ook ik zal een sarong omslaan. Vervolgens nemen we tegenover elkaar plaats op de massagemat en maken (oog)contact, doen een kleine meditatie of doen een haptonomische oefening om in je lijf en je basis te komen. Heb je al eerder de The Feminine Touch ervaren, dan kan het zijn dat ik je uitnodig om bij me te komen zitten, tegen me aan te leunen of plaats te nemen in de tantrische yabyum positie, zodat we het contact nog verder kunnen verdiepen. Daarna mag je gaan liggen op de zachte mat en begin ik met de massage.

Bij The Feminine Touch wordt je gehele lichaam aangeraakt. Je bent daarbij in principe helemaal naakt, zodat ik ook echt alle plekjes van je lichaam liefdevol en met diep respect kan aanraken. Uiteraard met uitzondering van de plekjes waar je niet aangeraakt wilt worden.

Je lichaam wordt in verschillende posities (in buik- en daarna rugligging) gemasseerd. Dat brengt met zich mee dat ik heel dichtbij kom en de massage logischerwijs een intiem karakter kent. Omwille van de veilige bedding en hygiëne, houd ik daarom als masseur altijd mijn slipje aan. Zo kan ook de rolverdeling helder blijven, ik ben de gever, jij de ontvanger.

Mieke heeft met haar Feminine Touch mijn vrouwelijkheid weer extra aangezet! Ik voelde hoe onder haar masserende handen mijn liefde voor mijn lijf, van top tot teen, weer belicht werd. Een dag later zie en voel ik het nóg in de spiegel! De aandacht, zachtheid én energie voelde gedurende mijn hele bezoek omarmend.

Een waar cadeau voor mijn vrouwelijke zelf!

Relinde

Kashmirische Massage The Feminine Touch

Veiligheid en afspraken

The Feminine Touch nodigt je uit om helemaal in het hier en nu aanwezig te zijn en JA te zeggen tegen alles wat zich aandient. Dat kunnen gevoelens van ontspanning, genot en opwinding zijn, maar misschien ook weerstand, angst of verdriet. Dit kan mooi, maar soms ook spannend zijn. Een veilige bedding is dan ook een noodzakelijke voorwaarde.

Van te voren maken we daarom heel duidelijke afspraken over wat je wensen en grenzen zijn. Waar wil je wel aangeraakt worden en vooral waar niet. Mocht je ergens op terug willen komen, dan kun je dat altijd tijdens de massage aangeven. We spreken van te voren af hoe je dit kunt doen, want een grens aangeven in het moment is niet altijd even gemakkelijk. En wees gerust, ik zal mij ten alle tijden aan onze afspraken houden.

In de afgelopen jaren heb ik veel stappen gemaakt om meer in mijn lijf en meer in contact met mijn bekken en mijn vrouwelijke seksualiteit te komen. Door die ontwikkeling heb ik mijn lichaam steeds beter leren kennen en is zij ook een veilig huis voor me geworden.

Toen ik Miekes aanbod van de The Feminine Touch voorbij zag komen, wist ik dat ik dat bij haar mocht gaan beleven; dat dit goed zou zijn voor de volgende stap in mijn ontwikkeling. Ik kende Mieke een klein beetje en wist dat ik zo’n intieme massage bij haar wel zou aandurven. Veiligheid is voor zo’n soort massage toch de allerbelangrijkste voorwaarde. En die biedt Mieke helemaal. Ze is heel lief en warm, erg zorgvuldig en bewaakt zeer goed alle grenzen.

De massage was weldadig en sensueel, maar voelde bovenal heel vertrouwd. Met dat laatste bedoel ik te zeggen dat we in onze moderne westerse wereld niet meer gewend zijn om als vrouwen door andere vrouwen aangeraakt en volledig gekoesterd/gemasseerd te worden. Terwijl dat eigenlijk de gewoonste zaak van de wereld zou mogen zijn, zoals dat eeuwen geleden ook was én in bepaalde culturen nu nog steeds zo is. Mijn lichaam en mijn vrouw-zijn voelt heel zacht aan na deze ervaring.

Ik gun dit iedere vrouw! 

Hellen

Tenslotte

Er is bij The Feminine Touch alle ruimte voor intimiteit, sensualiteit en seksualiteit, echter zal dit nooit overgaan tot seksuele handelingen of het toewerken naar een seksueel hoogtepunt. Ook vinden er geen inwendige massages plaats.

Praktische informatie

  • Een sessie duurt ongeveer tweeënhalf-drie uur, inclusief kennismaking, theeceremonie, massage en het afrondend ‘navoelen’ en bespreken.
  • De massage vindt plaats op de locatie Schouwslagen en kan alleen op maandagen, woensdagen en donderdagen overdag ingepland worden.
  • Ik hecht veel waarde aan hygiëne en zorg daarom dat ik schoon en fris ben. Dit verwacht ik daarom ook van jou. Ik stel het zeer op prijs als je fris gedoucht naar onze afspraak komt en geen parfum draagt.
  • Mocht je menstrueren ten tijde van de afspraak, gebruik dan een menstruatiecup of stel je afspraak even uit tot na je menstruatie.
  • Jouw investering voor deze totale zinnelijke beleving is € 165,00

Nu tijdelijk voor maar € 155,- !

Boek hier jouw Feminine Touch ervaring!