Site Overlay

Wie ben jij

Voor wie is haptotherapie geschikt?

Jij…

… wilt beter gaan voelen wat je nodig hebt, wat bij jou past. In contact komen met je wensen en grenzen en deze kunnen aangeven. Je wilt de relatie met jezelf of met anderen verdiepen. Meer ruimte geven aan wie jij bent, jouw eigenheid gaan voelen.

… ervaart een disbalans in denken, voelen en handelen en hebt hierdoor last van stress, burn-out, depressie of lichamelijke klachten. Je lijf voelt strak en gespannen en je wilt graag weer lekker in je vel zitten.

… vindt het spannend om iemand dichtbij te laten komen of om echt contact te maken. Of misschien ga je intimiteit zelfs wel helemaal uit de weg.

… hebt pijn bij het vrijen, of vrijen lukt niet meer. Het ontbreekt je aan zin, lust, opwinding of genot, maar je wilt dit wel weer graag ervaren.

… hebt een nare seksuele ervaring meegemaakt en je wilt weer van seks kunnen genieten. De verbinding met je lijf herstellen en gaan voelen wat je fijn en niet fijn vindt.

Herken jij je hierin? Je bent van harte welkom!

Je kunt met verschillende klachten en vragen bij mij terecht. Vaak hebben deze te maken met het herstellen van de balans in denken, voelen en handelen.

Intimiteit en seksualiteit

Een warm hart draag ik toe aan cliënten met problemen op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Wanneer er vragen spelen rondom dit thema, kan het lastig zijn om dit met iemand te bespreken. Laat staan om hulp te vragen. En ja, het vraagt ook moed om die stap te zetten. Om je kwetsbaarheid, ongemak en schaamte te voelen en tóch uit te reiken.

Wil je eerst meer informatie, of twijfel je of jouw vraag passend is voor haptotherapie, neem dan gerust contact met me op.

In haptotherapie gaat het over onderzoeken en bewustwording van jouw gevoelens omtrent intimiteit en seksualiteit, maar hierbij worden nooit seksuele handelingen toegepast. Ook wordt er niet bewust toegewerkt naar opwinding en lustgevoelens of bevrediging daarvan.

Meer voorbeelden van klachten/hulpvragen:

Je zit veel in je hoofd.

Je zit niet lekker in je vel.

je hebt last van trauma gerelateerde klachten.

Je hebt moeite met het aangeven van grenzen.

Je ervaart problemen met intimiteit of seksualiteit.

Je worstelt met emoties als verdriet, boosheid, angst, schaamte of schuld.

Je bent burn-out of hebt last van stress gerelateerde klachten.

Je vindt het lastig om gevoelens te herkennen of uit te drukken.

Je hebt het gevoel mijzelf kwijt te zijn of je weet niet goed wat je wilt.

Je hebt lichamelijke klachten met psychosomatische oorzaak.

Voor een afspraak heb je géén verwijzing van de huisarts nodig. Er is momenteel geen wachtlijst.

Mijn behandelingen zijn laagdrempelig en geschikt voor iedereen, met uitzondering van mensen met ernstige psychiatrische problemen of verslavingsproblematiek.

Lekker in je vel