Site Overlay

Masseren op de LeukeDingenDag!

Hier doen we het voor!

De Stichting LeukeDingenDag heeft tot doel het ondersteunen van minderbedeelde kinderen in Nederland en richt zich vooral op kinderen die, om wat voor reden dan ook, woonachtig zijn in pleeggezinnen, pleeghuizen, gezinsvervangende huizen en instellingen.

Zondag 25 juni 2017 hebben we weer zo’n 200 kinderen met hun begeleiders mogen verwelkomen op de 7e editie van de LeukedingenDag. Een dag waarop de kinderen naar hartenlust mogen knutselen, paintballen, boogschieten, voetballen, paardrijden, springen en graffiti spuiten, maar ook heerlijk mogen snoepen van al het fruit, broodjes, ijsjes en frietjes.
Een dag waarop deze kinderen zich (nog) mooier kunnen laten maken met glittertattoo’s, make-up, schmink en nieuwe kapsels om daarna door te gaan naar een heuse fotoshoot. Dit jaar mét of zonder Stormtroopers, Jedi’s, Captain America, Anna of Sneeuwitje. En voor de ontspanning kon er geluierd worden op de mega-zitzakken of een bezoekje gebracht worden aan een van de masseurs. 

Wát een bijzondere kinderen heb ik weer mogen masseren! En ondanks dat deze dag er in eerste instantie voor de kinderen is, maakten ook de begeleiders dankbaar gebruik van een vrij plekje op de massagebank. Respect voor deze mensen; pleegouders en begeleiders van de gezinsvervangende tehuizen. Ook voor hen is dit een bijzondere dag. Een dag waarop aandacht en een luisterend oor voor iedereen aanwezig is.

Sommigen zien we al een aantal jaren en anderen zijn er dit jaar voor het eerst. En zonder uitzondering heb ik vandaag iedereen met een lach op het gezicht weer naar huis zien gaan. Het was een geweldig mooie dag en wat mij betreft, tot volgend jaar!!

Meer over de LeukeDingenDag op www.leukedingendag.nl